Home /Morix Parking

Morix Parking

Përshkrim fillestar

Morix Parking është një sistem i përshtatur për pikat e parkimit që ofron zgjidhje të operacioneve të parkimit që ju nevojiten, i kombinuar me teknologjinë më të fundit, për t’ju dhënë një zgjidhje të plotë për menaxhimin e parkimit. Ai përfshin veçori të shumta si lloji i çmimeve, zona e kohës së lirë, llojet e parkimit, shërbimet e tjera si larja e makinave etj, të cilat janë më të lehta për t’u aksesuar dhe menaxhuar.

Na kontaktoni tju instalojmë versionin provë Morix Parking

Detaje

  • Programi tregon kohën ekzakte të hyrjes dhe daljes së automjeteve.
  • Llogaritje çmimi automatike duke u bazuar në numrin e orëve të qëndrimit.
  • Mundesi te opsioneve ekstra si parkim vetem ditën, vetem naten, interval falas, bilete e humbur.
  • Mundesi per ofrilimin e sherbimeve te lavazhit me disa poste larjeje.
  • Cmime per larjet sipas tipit te mjeteve ose larje te tjera tjera afrofe.
  • Menaxhim klientësh , përdoruesish , shpenzimesh , pagesash per mbylljet e turneve.
  • Printime në printer termik në hyrje dhe në dalje të automjetit. Printim direkt në katër tipe  kasash fiskale automatike.
  • Eksportime të dhënash në Excel.
  • Mundesi instalim stalimi ne nje ose disa kompjutera ne rrjet. Eshte e mundur që programi të instalohet në ambientet e biznesit dhe të dhenat të mbahen në cloud për siguri dhe backup. Ky shërbim është me pagese vjetore.

 

Na kontaktoni per te instaluar versionin demo.

Listë çmimesh

Më poshtë do të gjeni listën e plotë të çmimit të programit në varësi të shërbimeve që zgjidhni.

Emërtimi Çmimi (lekë)
Instalimi i programit në 1 kompjuter 30,000
Instalim në kompjutera shtesë në të njëjtin rrjetit 15,000
Hostimi i bazës së të dhënve në Cloud 12,000/vit
Fiskalizimi nepermjet Accounts vjen se shpejti